Policy för personuppgifter - Family Calendar

Policy för personuppgifter

Policy för personuppgifter

 

Detta uttalande anger vår policy och praxis gällande insamling, användning, säkerhet och tillgång till användningen av Daysi Familiekelander – nedan kallad “Tjänsten”, i enlighet med kraven i “Personuppgiftslagen”.

 

Samtyckesförklaring

I samband med att du laddar ner Daysi Familjekalender och skapar Familj i kalendern ger du samtidigt samtycke till behandling av dina användaruppgifter både för dig som administratör och för de familjemedlemmar du skapar.

När du registrerar dig som administratör bekräftar du även att du är över 18 år och myndig, och det är även ditt ansvar som administratör att även de familjemedlemmar du registrerar har gett sitt samtycke till användning och behandling av uppgifterna som finns lagrade i kalendern.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Detta kommer dock att innebära att du inte längre kan använda Tjänsten och samtidigt måste avinstallera Daysi Family Calendar-appen på din telefon. Ditt abonnemang kommer att avslutas i slutet av den prenumerationsperiod du har betalat för, och samtidigt raderas dina uppgifter enligt beskrivningen under avsnitt xx

 

Personuppgiftspolicy

Tjänsten vi tillhandahåller dig kräver att vi samlar in och lagrar en rad personlig information. I samband med artikel 13 i personuppgiftslagen är vi därför skyldiga att informera dig om följande:

 

Insamling av personuppgifter

Vi samlar in, behandlar och lagrar endast de personuppgifter som är nödvändiga för att kunna leverera Tjänsten som vi kommit överens om. Dessutom kan vilken typ av data som är nödvändig att samla in och lagra för vår affärsverksamhet vara reglerad i lag. Typen och omfattningen av de personuppgifter vi behandlar kan också vara nödvändiga för att fullgöra ett avtal eller annan rättslig förpliktelse.

När du skapar en familj i Daysi Family Calendar måste du ange åtminstone din e-postadress och viss specifik information om din familj. Din e-postadress fungerar även som inloggning i efterhand. Om användarprofilen skapas efter en remiss från en onlineannons lagrar vi information om vilken annonsör användarprofilen hänvisats från, för att optimera vår marknadsföring.

Daysi.dk använder t.ex. Google Analytics och Facebook Pixel för att analysera och optimera användningen av vår webbplats och app.

Vid användning av vårt system skapas vanligtvis flera familjemedlemmar och för var och en av dessa skapas även inloggningsinformation och annan relevant information för att kunna använda vår tjänst. Det är administratörens ansvar att se till att denna information inte gör intrång i tredje part.

 

Vilken information lagrar vi?

I samband med användningen av vår tjänst finns det en rad information som vi lagrar för att kunna leverera den tjänst vi kommit överens om. Dessa inkluderar:

  • Namn på användare
  • E-postadress
  • Födelsedatum
  • sex
  • Aktivitet
  • Aktivitetens start-/slutdatum
  • Beskrivning
  • Plats

Informationen vi samlar in kommer att användas på ett eller flera av följande sätt:

För intern registrering och statistiska ändamål
För att kunna leverera en optimalt fungerande produkt
För uppdateringar och löpande support
För att ge fortsatt produktinformation
För att förbättra våra produkter och tjänster
Reklammeddelanden om användningen av “Daysi”

Vi kan samla in personlig information när du besöker vår Daysi-webbplats. Vi kan också automatiskt ta emot registreringsinformation på våra serverloggar från din webbläsare, inklusive din IP-adress, cookieinformation och de sidor du har besökt. Vi gör dessa saker för att vi ska kunna mäta trafik, mäta populariteten för olika delar av webbplatsen samt ett statistiskt flöde av din och våra medlemmars användning av “Daysi”, för att få allmän kunskap och statistik om våra användares användning av vår programvara.

 

Säkerhet för din personliga information

Daysi ApS har vidtagit rimliga åtgärder för att säkerställa att all information som samlas in lagras tryggt och säkert! Tillgång till dina personuppgifter kan endast utföras av anslutna personer inom företaget Daysi ApS.

Vi har en personuppgiftsansvarig och om du vill kontakta denna person kan du kontakta oss skriftligen på följande adress:

Daysi Aps
Gammel Byvej 4b
2650 Hvidovre

E-post: support@daysi.dk

 

Daysi ApS har inget ansvar eller garanti för tredje parts intrång i vår databas eller annan obehörig åtkomst till data.

 

Hur länge vi lagrar dina uppgifter

All relevant information som behövs för att använda vår Tjänst lagras så länge du har valt att prenumerera på vår Tjänst.

Om du vid något tillfälle väljer att inte förlänga prenumerationen på vår Tjänst, kommer uppgifterna som du och resten av familjemedlemmarna har skapat att raderas. Dataradering kommer att utföras inom en period av 6 månader från det datum din prenumeration har löpt ut. Slet kommer att utföras av Daysi vid en tidpunkt som passar de slättåk som utförs. För statistiska ändamål finns det dock viss information som vi behåller, dessa är: E-post, prenumerationstyp, skapandedatum, prenumerationsperiod och antal familjemedlemmar.

När du har valt att inte förlänga ditt abonnemang kan Daysi inte hållas ansvarigt för direkta eller indirekta förluster relaterade till att dina uppgifter har raderats.

 

“Välj bort”

Du kan välja bort att ta emot information från Daysi ApS, precis som du kan välja bort ytterligare uppdateringar eller radera all data i samband med ditt användarkonto.

För att välja bort, skicka oss ett e-postmeddelande med “Opt-Out” i ämnesraden till support@daysi.dk. Ditt konto med all information kommer då att raderas.

 

Frågor angående personuppgiftspolicy
Om du har några frågor angående vår personuppgiftspolicy kan du kontakta vår personuppgiftsansvarige som tar hand om dina frågor.
Vi försöker svara på dina frågor inom 48 timmar.